`

Evenementen

Op zoek naar een sportieve wandel of mountainbike vakantie met dagelijks een nieuwe uitdaging en avontuur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De tochten variëren in kilometers, hoogtemeters en niveau. Kom genieten van mooie trails, indrukwekkende beklimmingen in het adembenemend mooie Oostenrijk.
Evenementen gedurende het seizoen hebben we een aantal geplande touren. Zoals de Chesa Monte Special, een goede combinatie van Wellness en avontuur op de berg. Ook vind je hier de meerdaagse touren met overnachtigen in een berghut.

 

Meerdaagse touren midden in de Oostenrijkse bergen. In de dropdown vind je een aantal mogelijkheden voor touren met een overnachting in een berghut. Mocht je een andere tour op het oog hebben, laat het ons weten en we zoeken uit wat de mogelijkheden zijn en bieden tours op maat aan!

Niveau De wandelingen en mountainbiketours zijn geschikt voor lichtgevorderde tot gevorderde wandelaars/mountainbikers. Houd rekening met de hoogtemeters. Wandelen/fietsen in de bergen is heel anders dan wandelen in Nederland. Zorg dat je conditie op peil is.

Enthousiast geworden? Voor meer informatie of meteen inschrijven vul ons contactformulier in op de contact pagina!