Single Trails

Over single trails naar beneden biken, van de mooiste uitzichten genieten en een kleine pauze in de lift naar boven. Dat is wat we doen bij het rijden van single trails. Heb je dit nog nooit gedaan of juist al heel vaak? Lees dan snel verder.

Beschrijving

 

Het programma wat we aanbieden bij het rijden van single trails is makkelijk te omschrijven. We gaan met de lift naar boven in een gebied waar single trails zijn aangelegd en gaan dan over de single trail naar beneden. Afhankelijk van jouw niveau, conditie en tijd doen we één tot meerdere trails.

 

Niveaus

Probeer cursus

Heb je nog nooit in de bergen gefietst en wil je dat een keer uitproberen, dan is een probeer cursus echt iets voor jou. We beginnen met een training over de basishouding en de basis aspecten van het naar beneden biken. Na deze training ben je er helemaal klaar voor om op pad te gaan en jouw eerste single trail te rijden.

Licht gevorderd

Heb je al een aantal keer een singe trail gereden of ben je veel in Nederland onder weg op de mountainbike paden maar nog nooit in de bergen gebiked? Dan is een licht gevorderde cursus voor jou prefect. We bespreken vooraf met elkaar wat je niveau is, wat we precies gaan doen en waar we gaan biken. We starten de dag met een kleine techniek training en zullen dan snel op de mountainbike springen en met de lift naar boven gaan.

Gevorderd

Veel ervaring met het fietsen in de bergen maar je kent de weg nog niet? Wij gidsen je graag door het gebied van jouw keuze. Daarbij vertellen we over de omgeving en natuurlijk willen we je tips en tricks geven om nog beter te worden in het biken.

 

Overzicht gebieden

 

Gebied Geschikt voor Niveau van de trails
Brandnertall E-bike, Enduro tour, Single trail & downhill Alle niveaus
Spullersee Enduro tour Gevorderd
Formarinsee Enduro tour Gevorderd
St. Anton am Arlberg Single trail & Enduro tour Licht gevorderd & gevorderd
Venet (Zams/Landeck Single trail & Enduro tour Probeer cursus & licht gevorderd
Serfaus Fiss Ladis E-bike, Enduro tour, Single trail & downhill Alle niveaus
Nauders 3 – Länder Enduro Trails E-bike, Enduro tour, Single trail & downhill Licht gevorderd & gevorderd
Sölden Bike Republic E-bike, Enduro tour & Single trail Alle Niveau

 

Ben je enthousiast geworden en kijk je uit naar een cursus bij ons? Druk dan snel op die groene knop hier onder en contact ons.

 

Hopelijk tot snel!!